Om mig - Jag är uppväxt och boende i Sjöbo kommun, Skåne. Jag har tidigare jobbat inom livsmedelsbranschen och på senare år inom hemtjänsten. Nu jobbar hos mig själv.

Efter katten Maja´s intågande började mitt liv förändras, mitt sätt att tänka blev annorlunda och mitt sätt att leva förändrades. Jag slungades in i den andliga världen och det är tack vare Maja som jag hamnat där, vilket jag är tacksam över. Att skriva böcker är mitt sätt att få utlopp för min kreativitet, passion, mitt glada och humoristiska sätt. Genom att får skriva om händelser från mitt liv har jag fått insikter om vem jag har varit till den jag är idag.

Maja healingkatten

En lättläst bok som är både underhållande och lärorik, den handlar om katten Maja och hennes matte Jannie. Katten Maja är till synes en helt vanlig bondkatt. Allt eftersom åren går visar det sig att hon är allt annat än en vanlig katt. Hon är bestämmande, dominant och väldigt envis. Trots sin lilla kropp har Maja utan tvekan bestämt över matte för att hon skulle lära sig hitta vägen till sitt hjärta. - Jannie har varit en tuff prövning för mig, hon är en otroligt kraftfull och envis själ som inte alltid förstått sitt eget bästa. Stolt som en tupp och otålig som få, men vilken utvecklingsresa du gjort matte!

159,00 kr

Min resa från Sjöbo till Brasilien

En läsvärd bok där Jannie på ett härligt och underhållande sätt berättar om sin inre utvecklingsresa. Hur hon gick från åsikter till insikter och berikade sitt liv på många plan. När Jannie lyckats med detta behövde hon inte längre bli provocerad av andra och gå i försvarsställning. Jannie hade lätt för att bli ett offer, så andra kunde tycka synd om henne och ge henne sympati och uppmärksamhet. Nu står Jannie stadigt med båda fötterna på jorden och behöver inte vara ett offer längre... Kom ihåg! "Det är aldrig för sent att förändra sig själv."

159,00 kr