Mina böcker

Finns till försäljning i Webbshopen

Om mig - författaren

Jag  är uppväxt och boende i Sjöbo kommun, Skåne. Jag har tidigare jobbat inom livsmedelsbranschen och på senare år inom hemtjänsten. Nu jobbar hos mig själv.

Efter katten Maja´s intågande började mitt liv förändras, mitt sätt att tänka blev annorlunda och mitt sätt att leva förändrades. Jag slungades in i den andliga världen och det är tack vare Maja som jag hamnat där, vilket jag är tacksam över. 

"Maja healingkatten" är min första bok.

Att skriva böcker är mitt sätt att få utlopp för min kreativitet, passion, mitt glada och humoristiska sätt. Genom att får skriva om händelser från mitt liv har jag fått insikter om vem jag har varit till den jag är idag.

"Min resa från Sjöbo till Brasilien" är min andra bok"


En lättläst bok som är både underhållande, andlig och lärorik, den handlar om katten Maja och hennes matte Jannie.

Katten Maja är till synes en helt vanlig bondkatt, men allt eftersom åren går visar det sig att hon är allt annat är en vanlig bondkatt.

Maja berättar...

- Jannie har varit en tuff prövning för mig, hon är en otroligt kraftfull och envis själ som inte alltid förstått sitt eget bästa. Stolt som en tupp och otålig som få, men vilken utvecklingsresa du gjort matte!
En läsvärd bok där jag på ett härligt och underhållande sätt berättar om min inre utvecklingsresa.

Hur jag gick från åsikter till insikter som berikade mitt liv på många plan.

När jag lyckats med detta behövde jag inte längre bli provocerad av andra längre och gå i försvarsställning. Jag hade lätt för att bli ett offer, så andra kunde tycka synd om mig och ge mig sympati och uppmärksamhet.

Nu står jag stadigt med båda fötterna på jorden och behöver inte vara ett offer längre...

Kom ihåg!

"Det är aldrig för sent att förändra sig själv."

Båda min böcker finns att köpa i webbshopen, men de finns även hos Solentro bokklubb, Adlibris, cdon.com och Bokus