Semesterresa Salvador - Porto SeguroUpplev några städer längs en bit av Brasiliens kust. Resan består bland annat av Brasiliens historia, från tiden då de första portugiserna landsteg i Brasilien och möttes av indianer.

När vi anlänt Salvador tar vi oss till hotellet, checkar in och kommer tillrätta. Här stannar vi i fem nätter. Hotellet vi bor på har hög standard, stort poolområde och havet precis utanför. Du kan sitta/ligga vid hotellets pool och njuta av havsutsikten, eller gå ner till stranden för att sola eller bada.

Vi gör flera rundturer genom Salvadors gamla och nyare stadsdel, vi kommer att åka den berömda hissen Lacerda som kopplar samman den övre och nedre delen av staden. Vi stannar vid sevärdheterna för att känna atmosfären och ta bilder.

Vi kommer även att göra utflykter till andra fantastiska ställen som ligger i Salvador, men det finns också gott om tillfälle till sol och bad. En kvällstur blir det  också där vi får njuta av brasiliansk musikunderhållning och en god middag. 

Vi reser sedan till Porto Seguro.

När vi anlänt Porto Seguro, så stannar vi här fem nätter vilket ger er gott om tid att uppleva och får känna historiens vingslag i den gamla staden. Porto Seguro har gamla anor och en gammal historia. Rundvandring med guide i gamla delen av staden, en fantastisk båttur, en handelsgata vid stranden där du hittar många fina hantverk och ett indianmuséum. På kvällarna finns en fin gata längs stranden där det finns möjlighet att gå och strosa, lite shopping, fika eller bara njuta av den brasilianska atmosfären.

Hotellet där vi bor ligger precis bredvid stranden, och har en hemtrevlig miljö där du kan koppla av. Här finns också en vacker pool och en bar precis bredvid där kan du njuta av kvällens sista timmar tillsammans med nya vänner och även njuta av en enkel kvällsfika som t.ex varm smörgås och en kall öl.

Är du morgonpigg kan du se solen gå upp över havet. Under tiden du äter din frukost kan du fortsätta njuta av havsutsikten. Varje dag finns möjlighet till bad, sightseeing och shopping.

Det viktigast av allt att du njuter och mår bra.

Du blir väl omhändertagen av mig som svensk guide och Luciano som engelsktalande brasiliansk guide. Vi kommer att göra allt för att din vistelse ska bli så bra som möjligt och vi finns tillgängliga dygnet runt för din skull.


Resan börjar i Sverige med flyg dag 1 och anländer Salvador dagen efter.

 

Så här går det till att boka denna resa med mig!
 

Jag flyger alltid med KLM eller Air France. Första mellanlandningen i Paris eller Amsterdam, nästa mellanlandning i Rio de Janeiro. Slutdestinationen är Salvador. På hemvägen flyger vi från Porto Seguro till  Rio de Janeiro.

Innan du fyller i anmälan här nedan, kontakta mig så du får info om priset på flygbiljetten. När du godkänt priset fyller du i anmälan.

Ta ett beslut om du vill ha avbeställningsskydd.

Avbeställningsskydd för flyg till Brasilien 2 veckor kostar totalt cirka 550 kr

Du ska också bestämma om du har önskemål om sittplats på flygen, t.ex fönsterplats, vid gången eller bredvid någon. Kostnaden för att boka en sittplats kostar på långflygen cirka 350 kr/resväg och för kortare flyg cirka 200 kr/resväg. Detta tillkommer på flygbiljettspriset. 

Om du inte reserverar någon sittplats blir du tilldelad en när du checkar in, men kan då inte garantera att du får sitta med gruppen eller få någon av de önskemål du har. Dock delar de aldrig på dem som bokat tillsammans.


När jag fått in din anmälan och pengar till flygbiljetten bokar jag. 

Så fort flyget är betalt så skickar jag ett kvitto på din flygbiljett och samtidigt en faktura på bokningsavgiften (för närvarande 2 000 kr.) Samtidigt får du också alla resehandlingar.


Skickar en faktura på slutbetalningen och den ska vara mig tillhanda cirka 45 - 50 dagar innan avresa.

RESDATUM 2018

20 NOV - 1 DEC


Pris: 21 900 kr/pers + flyg
 

Ingår:
 

 • Fem övernattningar i Salvador
 • Transfer Salvador - Porto Seguro
 • Fem övernattningar i Porto Seguro
 • Transfer mellan flygplatser och hotell
 • Hotellövernattningar inkl frukost 
 • Alla utfärder inkl svensk, engelsk och portugisisk guide.
 • Entréer ingårIngår ej:
Flyg Sverige - Salvador
Flyg Porto Seguro - Sverige


Minst 10 deltagare

BOKA HÄR
 

 • Skriv alla dina namn som de står i ditt pass om jag ska boka din flygbiljett.
  Bara ditt för- och efternamn om det inte gäller flygbiljett.
 • Om tillämpligt
 • Om tillämpligt
 • Önskemål om sittplats på flyget, fönster eller gången
  Specialkost, rullstolsassistans mm
 • Om du vill sitta med gruppen är detta viktigt. Ressällskap sitter alltid tillsammans