11 dagar i Brasilien
 

Vi besöker Rio de Janeiro, Brasilia och Pireneopolis.
 

Under hela vistelsen ingår boende, frukost och entréer. Dryck till måltiderna ingår ej.


Vi bor på 4-stjärniga hotell i Rio de Janeiro och Brasilia. I Pirenopolis bor vi på en Pousada som heter Villa do Comendador. En helt enastående pousada, skulle vilja säga mer än fyra stjärnor. Där finns även flera pooler, barer och restauranger. 

Vi åker en mindre buss med trygga bra chaufförer. Jag finns tillgänglig hela resan, från morgon till kväll.

 


Dag 1 - Startar resan från Kastrup i Köpenhamn och vi flyger till Rio de Janeiro där vi tar in på hotell.

Dag 2 - 3 - Vi kommer att besöka Christus statyn, Sockertoppen med linbana och tillbringa tid på Copacabana kusten innan vi på sen eftermiddag dag 3 flyger vidare till Brasilia och checkar in på ett hotell.


Dag 4 - Efter frukost och lite poolhäng ger vi oss ut i den nya huvudstaden och besöker lite sevärdheter. Vi avslutar kvällen med en fantastisk Churrasco (som ingår) vilket är brasiliansk barbecue.

Dag 5 - På förmiddagen efter frukost beger vi oss till Pirenopolis, som är en gammal guldgrävarstad. Där äter vi lunch (som ingår), har lite sightseeing och shopping, sedan åker vi till "Villa do Comendador
 " som ligger lite utanför staden och checkar in oss.

Dag 6 - 11 - Bor på på Villa do Comendador och njuter av lyxlivet där. En av dagarna besöker vi regnskogen där vi tar en promenad, efter bjuds vi på ekologisk hemlagad lunch (som ingår). Vi kommer en av dessa sex dagar att besöka ett stort vattenfall Salto Corumba där vi tillbringar en heldag. Vi checkar ut på lördagen och beger oss till Brasilia igen. Checkar in på ett hotell och övernattar här.

Dag 12 - Checkar ut från hotellet och beroende på vilken tid vårt flyg avgår tar vi oss till flygplatsen för att resa hem.

OBS!

Minst 10 deltagare krävs

Ingår:
All transfer
Övernattningar inkl frukost
Svensk guide
Brasiliansk guide och chaufför
Alla entréer


 

Så här går det till att boka denna resa med mig!
 

Jag flyger alltid med KLM eller Air France. Första mellanlandningen i Paris eller Amsterdam sen landar vi i Rio de Janeiro. Efter några dagar i Rio de Janeiro flyger vi vidare till Brasilia.

Innan du fyller i anmälan här nedan, kontakta mig så du får info om priset på flygbiljetten. När du godkänt priset fyller du i anmälan.

Ta ett beslut om du vill ha avbeställningsskydd.

Avbeställningsskydd för flyg till Brasilien 2 veckor kostar totalt cirka 550 kr

Du ska också bestämma om du har önskemål om sittplats på flygen, t.ex fönsterplats, vid gången eller bredvid någon. Kostnaden för att boka en sittplats kostar på långflygen cirka 350 kr/resväg och för kortare flyg cirka 200 kr/resväg. Detta tillkommer på flygbiljettspriset. 

Om du inte reserverar någon sittplats blir du tilldelad en när du checkar in, men kan då inte garantera att du får sitta med gruppen eller få någon av de önskemål du har. Dock delar de aldrig på dem som bokat tillsammans.


När jag fått in din anmälan och pengar till flygbiljetten bokar jag. 

Så fort flyget är betalt så skickar jag ett kvitto på din flygbiljett och samtidigt en faktura på bokningsavgiften (för närvarande 2 000 kr.) Samtidigt får du också alla resehandlingar.


Skickar en faktura på slutbetalningen och den ska vara mig tillhanda cirka 45 - 50 dagar innan avresa.

RESDATUM 


Pris: 22 900 kr/pers + flyg
Enkelrumstillägg: 3 000 kr

EXTRA INFORMATION
 

För er som vill göra ett besök på Casa dom Inacio finns möjlighet att lämna pousada Villa do Comendador på torsdagen för att gå i linje, sova över i Abadiãnia och åka tillbaka till Villa do Comendador på fredagen.

Var vänlig meddela detta vid bokningen.

OBS! Ingen extra kostnad

BOKA HÄR
 

  • Skriv alla dina namn som de står i ditt pass om jag ska boka din flygbiljett.
    Bara ditt för- och efternamn om det inte gäller flygbiljett.
  • Om tillämpligt
  • Om tillämpligt
  • Önskemål om sittplats på flyget, fönster eller gången
    Specialkost, rullstolsassistans mm
  • Om du vill sitta med gruppen är detta viktigt. Ressällskap sitter alltid tillsammans