Nyheter - just nu

Här finner du...

  • Mina egna meditationer - oftast vid någon trevlig plats utomhus, men nu när det är kallt sitter vi inomhus såklart.

Meditationer

  • Vägledd meditation torsdagen 19 maj i Sjöbo eller online i ett messenger rum kl: 19:00 Anmälan krävs 100 kr/pers


  • Fullmånemeditation tisdagen 14 juni i Sjöbo eller online i ett messenger rum kl 19:00 Anmälan krävs 150 kr/pers Denna meditation kan komma att hållas utomhus om vädret tillåter, återkommer med plats. Mer info se nedan.


  • Nymånemeditation söndagen 29 juni i Sjöbo eller online i ett messenger rum kl 19:00 Anmälan krävs 150 kr/pers Denna meditation kan komma att hållas utomhus om vädret tillåter, återkommer med plats. Mer info se nedan.

Här finner du...

  • Event eller meditation där jag ibland är själv eller samarbetar med någon annan.

Fullmåne meditationen 14 juni - . Det är också supermåne denna dag. Supermåne är när en full- eller nymåne sammanfaller med att månen är på den punkt av månens omloppsbana som är närmast jorden. Närheten mellan månen och jorden under en supermåne gör att månen ser större och ljusare ut än vanligt.

Jannie håller i meditationen och Lena Lindgren kommer att trumma för att förstärka det ni behöver släppa. 

Under den här meditationen ska vi dra nytta av fullmånens kraftiga energier. Ju mer du mediterar till fullmånen desto starkare kontakt får du med månen, som i sin tur ger bättre kontakt med ditt hjärtchakra som står för vänlighet och förlåtelse. Att meditera till fullmånen är det bästa sättet att släppa taget om allt gammalt, all ilska och negativitet som du bär inombords. Meditationen gör dig förberedd att starta på något nytt. 

Nymåne meditation 29 juni - Under den här meditationen ligger fokus på att starta någon nytt eftersom varje ny månfas börjar med nymånen. Här kan ditt fokus ligga på dina mål, din framtid och det du vill ha i ditt liv. Bra att ha levande ljus framme och gärna någon rökelse (t.ex Palo Santo, eller Salvia) för att rena rummet och ta bort tunga och negativa energier där du sitter för att få plats att bjuda in det nya.

Jannie håller i meditationen och Lena Lindgren kommer att trumma för att förstärka det ni vill ta in i ert liv.  

Välkomna att boka din plats, endast 150 kr/person Återkommer med plats så fort som möjligt, blir i närheten av Sjöbo och detfinns möjlighet att deltaga online i ett messengerrum.

Välkommen att höra av dig


Jannie Vidéen

sms 0705-833 013

jv@videen.se