VISOKO, BOSNIEN - 8 DAGAR
 

Res till Bosnien på en 9 - dagars resa. Jag finns på plats och guidar dig. 
Det krävs normal kondition för att följa med till alla platser vi besöker. 

Under veckan kan du besöka Pyramider, utgrävningsställe, Healing tunnlarna Ravne, Ravne 2, Tumulus in Vratnica, Stone balls och enorma grottor, Rundtur i Sarajevo och härliga vattenfall i staden Mostar.

Vi besöker:

Pyramid of the Sun 
Det är den högsta pyramiden på jorden med sina 220 meter. Från toppen på pyramid of the Sun har man mätt upp en energistråle på 28 kHz med en radie på 4,5 meter som strålar rakt ut i universum. Pyramiden har gjutna betongblock som ligger under myllan men som man nu grävts fram på några ställen. Ni besöker utgrävningen och på pyramidens topp kan du sitta en stund på egen hand och ta kontakt med de speciella energierna.
 
Pyramid of the Moon
Pyramid of the Moon är byggd i trappsteg lagd av stenar som nu grävts fram. Pyramiden har en feminin energi och har ingen spetsig topp utan har en platå. Ni kan äta lunch här ute i naturen och ha en meditation där ni tar del av energin.
 
Tumulus in Vratnica
En konisk kulle som sägs påminna mycket om Silbury hill i England. Den ligger 5 km från Visoko. Det har lokaliserats att det finns en antal underjordiska tunnlar. Det har gjorts borrningar då det hittats både tak, tomrum dvs kammare och en grund av betong. De har upptäckt att här finns en likadan energistråle på 28 kHz, precis som på solpyramiden.
 
Tunnlarna Ravne
Ett nätverk av underjordiska tunnlar. Tunnlarna är mer än 24.000 år gamla, för ca 5.000 år sedan så fylldes tunnlarna, man vet inte varför men nu öppnar man upp dom igen. Energin inne i tunnlarna är speciella och man har uppmätt höga halter av negativa joner (som är positiva för människor), Tunnlarna har också Schumann resonansen 7,83 Hz, människor kommer från hela världen för att uppleva healingenergin inne i tunnlarna. 
NYHET! Nu har man hittat en ny ingång till tunnlarna, utgrävning pågår. September 2018 bara 40 meter utgrävt.  

Parken Ravne 2
Ni besöker parken och här i denna vackra miljö kan du promenera på egen hand och hitta just ditt favoritställe. Sätt dig ner och ha en egen meditation eller bara sitt och njut.

Rundtur i Sarajevo
Ni kan ha en rundtur i Sarajevi där ni bl.a besöker olympiabacken, moskéer, kyrka och övrig sightseeing.

Stoneballs i Zavidovici

Ni besöker två olika ställen varav ena stället har många stoneballs. De ligger både i skogen och vid bäcken.
Nästa ställe vi besöker har en jättestor stoneball där vi kan få känna på stenens energi. Ni kan äta en härlig lunch i naturen som kostar 12 euro inkl dryck.


Grottor, Bijambare Natur Park
Först en trevlig promenad i den vackra parken, sen utforskar ni grottorna.  

Mostar - vattenfall

För mer information ring 0705833013 eller e-mail jv@videen.se 

Grottorna
Grottorna
Vattenfall utanför Mostar
Vattenfall utanför Mostar
Jannie och Dr. Sam Osmanagich
Jannie och Dr. Sam Osmanagich
staden Mostar
staden Mostar
Stoneballs i Zavidovici
Stoneballs i Zavidovici
Megalith sten i tunnlarna Ravne
Megalith sten i tunnlarna Ravne