VISOKO, PYRAMID DALEN - BOSNIEN 6 dagar


Res på en 6 - dagars resa till Bosnien. Jag finns på plats och guidar dig.
Det krävs normal kondition för att följa med till alla platser vi besöker. 

Under veckan kan ni besöka Pyramider, utgrävningsställe, healing tunnlarna Ravne, parken Ravne 2, Tumulus in Vratnica, Stone balls, Grottor och Termal bad.

Vi besöker:

Pyramid of the Sun 
Det är den högsta pyramiden på jorden med sina 220 meter. Från toppen på pyramid of the Sun har man mätt upp en energistråle på 28 kHz med en radie på 4,5 meter som strålar rakt ut i universum. Pyramiden har gjutna betongblock som ligger under myllan men som man nu grävts fram på några ställen. Besök utgrävningen och på pyramidens topp kan ni sitta en stund och ta kontakt med de speciella energierna.
 
Pyramid of the Moon
Pyramid of the Moon är byggd i trappsteg lagd av stenar som nu grävts fram. Pyramiden har en feminin energi och har ingen spetsig topp utan har en platå. Här kan du äta lunch ute i naturen och ha en meditation där du tar del av energin. Lunch här kostar mellan 10 - 12 euro inkl dryck.
 
Tumulus in Vratnica
En konisk kulle som sägs påminna mycket om Silbury hill i England. Den ligger 5 km från Visoko. Det har lokaliserats att det finns en antal underjordiska tunnlar. Det har gjorts borrningar då det hittats både tak, tomrum dvs kammare och en grund av betong. De har upptäckt att här finns en likadan energistråle på 28 kHz, precis som på solpyramiden.
 
Tunnlarna Ravne
Ett nätverk av underjordiska tunnlar. Tunnlarna är mer än 30.000 år gamla, för ca 5.000 år sedan så fylldes tunnlarna, man vet inte varför men nu öppnar man upp dom igen. Energin inne i tunnlarna är speciella och man har uppmätt höga halter av negativa joner (som är positiva för människor), Tunnlarna har också Schumann resonansen 7,83 Hz, människor kommer från hela världen för att uppleva healingenergin inne i tunnlarna. 

Parken Ravne 2
Besök den vackra parken och passa på att promenera på egen hand och hitta just ditt favoritställe. Leta upp ditt favoritställe, sätt dig ner och ha en egen meditation eller bara sitt och njut.

Stoneballs i Zavidovici
Du kan besöka två olika ställen, första stället har många stoneballs. De ligger både i skogen och vid bäcken.
Andra stället vi besöker har en jättestor stoneball där vi kan få känna på stenens energi. Här kan du äta en härlig lunch ute i naturen som kostar 12 euro inkl dryck.

Grottor, Bijambare Natur Park
Först en trevlig tur genom den vackra parken, sen utforskar vi grottorna. 

Du tar dig till Visoko och jag guidar på plats

Vid intresse kontakta mig på tele 0708 833 013 eller via e-mail jv@videen.se för att få information hur du reser och var du bokar boende. 

Megalith i tunnlarna Ravne
Megalith i tunnlarna Ravne
Stone ball
Stone ball

RESDATUM 2020
 

3 - 9 maj
2 - 8 aug
6 - 12 sept

Kostnad: 8490 kr + flyg

 

NYTT SÄTT ATT BOKA!
Jag har nu både minigräns och maxgräns för antal deltagare per resa.
För dig som är intresserad gäller att göra en intresseanmälan så snart du kan. Denna är inte bindande.

Cirka 1,5 månad innan planerat avresa kontaktar jag dig och berättar om vi uppnått miniantal.
Om du fortfarande vill resa, ändrar vi din anmälan till en bokning och du får all info du behöver.

Uppnår jag inte miniantal så ställs resan in och du får bestämma om du vill stå kvar som intresserad till nästa resetillfälle.

Skulle jag uppnå maxantal, får du vänta tills nästa resa. Turordning på intresseanmälan gäller, så vänta inte för länge.

 
Tunnlarna Ravne
Tunnlarna Ravne
Grottorna
Grottorna
Jannie Videen. och Semir Osmanagich
Jannie Videen. och Semir Osmanagich