Meditationer


Meditationer som inleds med avslappning och vägledning, sen sitter du själv och lyssnar på något ljud eller musik tills jag avslutar meditationen.

1. Vattenfallet vid Casan i Brasilien - 20 min. (rening)

2. Trädgården på Casan i Brasilien - 22 min. (healing)


Meditationer som inleds med avslappning, jordning och vägledning, sen lyssnar du på musik eller annat ljud tills jag avslutar meditationen.

5. Healingmeditation m trumma vid sjön - 30 min

Meditationer som inleds med avslappning, jordning och chakraöppning, sen lyssnar du på musik eller annat härligt ljud tills jag avslutar meditationen.

3. Meditation vid berget m trumma - 35 min. 

4. Kvällsmeditation vid sjön - 25 min  

8. Healingmeditation m inspiration från Casan 25 min

7. Meditation bäck/vattenfall - 30 min


Meditationer som har ett speciellt syfte och kan innehålla både chakraöppning och jordning.

6. Trummeditation vid sjön (släpp allt du är klar med) - 30 min 


Meditation har använts i flera tusen år i sökandet efter andliga insikter. Det är ett effektivt verktyg för att uppnå inre harmoni. 

  Vad är meditation? Se längre ner

Här nedan finner ni två meditationer, de är cirka 20 min vardera. Perfekt för dig som aldrig mediterat innan.

En meditation med härligt avslappnande delfinljud och den andra med min magiska trumma "The Whispering Eagle"  och på svenska "Den viskande örnen"

Vad är meditation? 

Det är en avslappning men även mycket mer än det. Vid avslappning far tankarna hit och dit, men under meditation ska vi inte ha tankar som: Jag får inte glömma att... Sen måste jag....Snart dags att laga mat osv. När du använder meditation på rätt sätt blir tankarna fokuserade och du märker direkt när tankarna flyger iväg på annat. Ju mer regelbundet du mediterar desto lättare blir det. 

Hur mediterar man? Om du är nybörjare i meditation är det enklast med en vägledd meditation. Det innebär att någon ledare berättar för dig hur du ska göra, vad du ska tänka och hur du kan visualisera vart du går. Detta är för att du lättare ska kunna koppla bort alla andra tankar och bara fokusera på dig själv, Här och Nu. Allt eftersom du tränar kan du göra meditationen enklare om du vill. Jag berättar gärna mer om du är intresserad.

Vad behöver man kunna? Du behöver ingen kunskap om någonting. Finns bara en sak du kan förbereda och det är att ta undan tid till att meditera. Under mina medlemssidor hittar du meditationer där jag förklarar vad som ingår i respektive meditation.

Vad uppnår man med meditation? Kliniska studier har genomförts och effekterna av meditation är positiva och ett bra komplement till annan form av vård.

  • Du lär dig att varva ner, bli lugn på ett snabbt och enkelt sätt.
  • Minskning av migrän, sömnlöshet, tarmproblem, premenstruella störningar.
  • Minskning av ångest och panik attacker liksom lägre halter av stresshormoner, lägre blodtryck och ger bättre cirkulation.
  • Lindrar både depressioner och magkramper
  • Hjälper till att kontrollera puls och andningsfrekvens
  • Ökar både trivseln och arbetsprestationen på jobb